Argeșul, campion național la inaugurat toalete scumpe

Argeșul pare să fi intrat în zodia inaugurărilor de toalete. Năzbâtia cu buda de 400 000 de euro trântită de administrația pesedistă în centrul Piteștiului a făcut ocolul țării. Ba, chiar i-a depășit granițele ajungând în presa străină.  Și pentru că un rahat administrativ nu vine niciodată singur, iată că în Argeș s-a mai inaugurat un WC. E drept că e la țară, nu e smart, dar a costat 50 000 de euro!! „Autorul” este de data aceasta administrația județeană, tot pesedistă.

Mai exact, Consiliului Județean Argeș a inaugurat recent un grup sanitar și un teren de sport în comuna Rătești. Toaletele de la şcoala „Gheorghe Brătianu” au costat 50.000 de euro și au fost prezentate ca o mare realizare. Faptul că șeful CJ, Ion Mînzînă, a făcut din asta un moment festiv a revoltat pe mulți argeșeni. Mai mult, pe pagina de Facebook a CJ Argeş au fost postate mai multe fotografii de la inaugurare. Acestea surprind cum preşedintele Ion Mînzînă și vicepreşedintele Adrian Bughiu inspectează noile toalete.

Argeșenii revoltați de moda inaugurărilor de toalete

„În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Argeş a investit foarte mulţi bani în modernizarea şcolilor, mai ales prin crearea condiţiilor igienico – sanitare necesare, oferind finanţare pentru a integra toaletele în incinta şcolilor. Astfel s-a ajuns ca astăzi, în judeţul Argeş, majoritatea şcolilor din mediul rural să aibă grupurile sanitare în interior. Mă bucur că s-a finalizat această investiţie la Răteşti, într-o şcoală în care învaţă aproape 200 de copii”, a declarat la inaugurarea grupurilor sanitare Ion Mînzînă, preşedintele CJ Argeş.

Unii argeșeni s-au arătat mirați că la inaugurarea unei toalete într-o școală de la țară a venit conducerea Consiliului Județean.

 „Nu ştiam că mai nou se face recepţie şi la toalete. Vreţi cumva să vi se ridice şi o statuie în cinstea acestei toalete?”, a scris un cetățean. Un altul s-a întrebat : „Cum să te lauzi cu ceva ce trebuia să fie făcut acum 30 de ani?!! Asta este normalitate, nu o realizare!? Ar trebui să vă fie ruşine că abia după 30 de ani se întâmplă asta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dacia devine divizie de sine stătătoare a Renault

Dacia reprezintă 20% din vânzările Grupului Renault. Mai mult, în România francezii au al doilea cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare, după cel de la Paris. Aceste este completat de un centru de teste la Titu. Se adaugă o reţea de furnizori care livrează aproape 70% din componentele […]
Renault

Subscribe US Now

error: Content is protected !!