Din lumea cablajelor auto în cea a deliciilor la borcan

DRÄXLMAIER Pitești pare să fie o adevărată pepinieră de talente dar nu în ceea ce privește cablajele auto, ci mai micile sau mai marile pasiuni de timp liber ale angajaților companiei. Astfel, Cătălina, o angajată de la Departamentul Tehnic, este prezentată pe pagina de socializare a  DRÄXLMAIER Group România ca fiind pasionată de gătit, într-un mod mai special. Colegii săi spun că ea creează delicii culinare având grijă ca aspectul exterior al produselor realizate să meargă mână în mână cu gustul delicios de la interior.

„Acum 10 ani, atunci când în viața familiei mele a venit mica mea prințesă, am realizat că vreau tot ce este mai bun pentru ea. Dulcețurile de la magazin, dar și celelalte alimente cumpărate nu mă mulțumeau. Așa că, m-am apucat să le fac eu, cu ingrediente cât mai sănătoase. Acum, după atâția ani, m-am obișnuit să fac, din legumele și fructele de sezon, fiind cea care aprovizionează toată familia. Și chiar mai mult de atât, vizitatorii ce trec pragul casei noastre, nu plecă niciodată fără măcar un borcan de dulceață sau un deliciu realizat de mine acasă. Acestă pasiune este un moment care este doar al meu și de care profit să mă relaxez și să-mi găsesc liniștea, după o zi aglomerată. Îmi place să fie totul organizat, uniform, am descoperit plăcere în gătit și decorat”, a povestit Cătălina pentru pagina de socializare a DRÄXLMAIER Group România.

One thought on “Din lumea cablajelor auto în cea a deliciilor la borcan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Violonistul Răzvan Stoica revine la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 4 februarie, de la ora 19.00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, un nou concert simfonic cu spectatori, având acces doar 30% din public, conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești. Aceștia vor purta măști de protecție și se vor așeza pe locurile […]
Violonistul Răzvan Stoica

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!