Încep să se despartă apele în PNL Argeș

În PNL Argeș, ca și la nivel național, încep să se despartă apele. Nici nu e de mirare, dat fiind că se apropie alegerile interne ale liberalilor. Alegeri care, mai mult ca sigur, vor opune tabăra Cîțu taberei Orban. Iar Florin Cîțu a început deja să-și contureze și echipa din Argeș.

Premierul și l-a luat ieri drept consilier personal, nici nu mai contează pe ce domeniu, pe Radu Perianu. Perianu, fost președinte al PNL Pitești, este unul din opozanții declarați la nivel județean ai președintelui Adrian Miuțescu. Cum proaspăta sa funcție este și una plătită, nu onorifică, numirea are o țintă clară. Aceea de a construi în Argeș o opoziție internă care să-l învingă pe Miuțescu la viitoarele alegeri interne. Adrian Miuțescu fiind un susținător necondiționat al actualului președinte, Ludovic Orban.

A cerut demisia lui Miuțescu

Avocatul Radu Perianu este membru al BPJ al PNL Argeș. În această calitate el a avut multe „ciocniri” cu Miuțescu și oamenii acestuia. Perianu a reproșat actualei conduceri liberale argeșene maniera dezastruoasă, nedemocratică și de multe ori nestatutară în care este gestionată organizația.

Reamintim că la finele lui septembrie 2020 Perianu a cerut demisia sau demiterea lui Adrian Miuțescu. Avocatul reclama atunci dezastrul PNL Argeș la alegerile locale din 27 septembrie. El acuza președintele PNL Argeș că a promovat numai oameni pe care electoratul PNL nu-i dorește. Perianu preconiza și că rezultatul de la alegerile parlamentare din decembrie va fi la fel de prost. Ceea ce s-a și întâmplat, de fapt.

Perianu nu este singurul nemulțumit de actuala echipă din fruntea PNL Argeș. Narcis Sofianu, Mihai Coteț și, de ce nu, Ana Stan, dacă se va decide să rămână liberală, i s-ar putea alătura oricând. Așadar, viitoarele alegeri din PNL Argeș se anunță furtunoase și interesante. Iar la nivel național cu atât mai mult. Aceasta în condițiile în care, după cum se vede, Florin Cîțu nu este doar un foarte bun finanțist, ci și un abil politician.

2 thoughts on “Încep să se despartă apele în PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Argint și bronz pentru sportivii LPS Viitorul Pitești

Atleții de la LPS Viitorul Pitești s-au întors medaliați de la încă două competiții naționale. Astfel, la Campionatul Național de atletism juniori II, Vochin Alexandru a obținut medalia de bronz la 400 m. Sportivul piteștean a concurat la proba de 400m. Tot bronz a obținut și ștafeta de 4x400m fete. […]
LPS Viitorul Pitești

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!