Gura păcătosului Miuțescu în chestiunea Ana Stan

Încă în covalescență după grele probleme de sănătate, motiv pentru care îi doresc cu toată sinceritatea refacere grabnică și multă sănătate, Adrian Miuțescu a revenit în forță în prim planul vieții publice. Revenire consumată prin acordarea unui interviu foarte interesant pentru sursata.ro. Felicitări, de asemenea sincere, colegei de la publicația amintită pentru exclusivitate și pentru materialul realizat.

Repet, foarte interesant interviul, chiar dacă Adrian Miuțescu nu a fost sincer chiar în toate chestiunile abordate. E și normal, e om politic, iar sinceritatea nu e întotdeauna cel mai bun aliat al unui politician. A fost însă sincer, poate fără să-și dea seama, în chestiunea Ana Stan. Iată de ce!

„Supărarea sa maximă a fost că a venit Daniel Constantin și i-a luat locul și că nu a fost pe un loc eligibil la Parlament, după care a înnebunit, pur și simplu, și a avut reacțiile pe care le-a avut.”, a spus Miuțescu despre Ana Stan. Lăsând la o parte inpolitețea de a spune despre un om, o femeie chiar, că e nebun, Miuțescu recunoaște că a dat locul Anei Stan lui Daniel Constantin. (Altfel, Constantin un stâlp de neclintit al liberalismului românesc și argeșean. Un liberalism de tip Voiculescu, Ponta, Dragnea, Tăriceanu.) Înainte de a spune acest lucru, Adrian Miuțescu a mai făcut în același interviu următoarea afirmație: „eu am fost cel care am readus-o în partid, din dorința de a coopta oameni noi”. Să ținem minte această frază prin care recunoșate că i-a propus Anei Stan revenirea în PNL.

Dubla măsură a lui Miuțescu

Tot Adrian Miuțescu, în același interviu acordat pentru sursata.ro, a spus referindu-se la Sorin Apostoliceanu următorul lucru: „Noi trebuie să ne respectăm oamenii cărora le promitem că, venind în PNL, au o șansă de carieră, nu să ne folosim de ei și apoi să îi aruncăm la gunoi.” Oooops! Nu cumva vorbim de o dublă măsură?

Nu am nimic cu Sorin Apostoliceanu, chiar îl consider un bun om de administrație. Mai mult, nu știu ce dracu a căutat în PSD. Nu îl consider însă om politic, dar e de bine pentru el din punctul meu de vedere. Apostoliceanu chiar nu are nicio vină pentru dublele standarde aplicate de Adrian Miuțescu în PNL Argeș. Doar mi-a picat mie la îndemână acum.

Revenind la protagonistul acestui articol mai spun doar atât: gura păcătosului adevăr grăiește. Mă rog, e o vorbă veche românească. În loc de concluzie repet spusele lui Adrian Miuțescu: „Noi trebuie să ne respectăm oamenii cărora le promitem că, venind în PNL, au o șansă de carieră, nu să ne folosim de ei și apoi să îi aruncăm la gunoi.” Și nu doar de Ana Stan e vorba în PNL Argeș, Ana Stan e doar singura care a ales să nu tacă.

Sursa foto: www.sursata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Faurecia România a încheiat 2020 pe minus

Faurecia România, subsidiara locală a gigantului francez Faurecia, a încheiat anul trecut pe minus. Compania realizat în 2020 o cifră de afaceri de 1,049 miliarde lei (217,7 milioane euro). Aceasta este în scădere cu aproximativ 14% faţă de anul anterior. Calculele au fost făcute de Ziarul Financiar pe baza datelor […]
Faurecia România

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!