Argint și bronz pentru sportivii LPS Viitorul Pitești

Atleții de la LPS Viitorul Pitești s-au întors medaliați de la încă două competiții naționale. Astfel, la Campionatul Național de atletism juniori II, Vochin Alexandru a obținut medalia de bronz la 400 m. Sportivul piteștean a concurat la proba de 400m.

Tot bronz a obținut și ștafeta de 4x400m fete. Echipa a fost compusă din Bianca Tița, Maria Neacșu, Sara Ciobanu și Alexandra Coman. De asemenea, LPS a obținut încă 3 locuri IV prin Alexandra Coman  la 60m garduri, Alexia Arion la 60m. Competiția s-a desfășurat la București.

La o altă competiție, fetele de la LPS Viitorul Pitești au reușit să câștige două medalii de argint. Vorbim de Campionatul Național de atletism juniori III care s-a ținut la Bacău. Alexia Arion o obținut locul doi la 60m cu un timp de 7.95 secunde. Tot argint a obținut și ștafeta de 4×400m fete. Ștafeta de argint a fost formată din Maria Neacșu, Ștefania Rizea, Bianca Tița și Sara Ciobanu.

Medaliații de la LPS Pitești sunt antrenați de prof. Vîlcu Bogdan, prof. Gabriel Tudorache și prof. Gheorghe Georgescu.

De-a lungul anilor atleții de la LPS Viitorul au cucerit numeroase titluri naționale și internaționale. Nu trebuie să uităm că LPS a dat doi mari atleți campioni. Vorbim de Marian Oprea-triplusalt și Adina Anton-săritura în lungime. Ambii au fost campioni mondiali de juniori, dar cu rezultate merituoase și ca seniori.

2 thoughts on “Argint și bronz pentru sportivii LPS Viitorul Pitești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gorghiu, Perianu și Goncearu – frisoanele lui Miuțescu

Conducerea PNL Argeș dă de ceva vreme semnale de strânsă unitate în jurul lui Ludovic Orban. Realitatea pare să fie însă cu totul alta. Mai exact, unitatea cu care defilează Adrian Miuțescu este destul de șubredă. Iar recenta numire a lui Radu Perianu drept consilier personal al premierului dă deja […]
Adrian Miuțescu

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!