Gorghiu, Perianu și Goncearu – frisoanele lui Miuțescu

Conducerea PNL Argeș dă de ceva vreme semnale de strânsă unitate în jurul lui Ludovic Orban. Realitatea pare să fie însă cu totul alta. Mai exact, unitatea cu care defilează Adrian Miuțescu este destul de șubredă. Iar recenta numire a lui Radu Perianu drept consilier personal al premierului dă deja frisoane conducerii PNL Argeș. Și Perianu nu este singurul frison al lui Adrian Miuțescu. Nici măcar doar al lui Adrian Miuțescu. Asta pentru că și alții de lângă el au deja puțină febră, politic vorbind.

Gorghiu – Perianu?

Printre liberalii argeșeni circulă mai multe scenarii privind viitoarele alegeri interne. Două dintre acestea par însă destul de bine conturate. Amândouă vizează tabăra pro Florin Cîțu din județ. O tabără care se pregătește să preia controlul, după cum arată lucrurile.

Prima variantă vehiculată pe la colțurile politicii locale este cea în care Radu Perianu ar redeveni președintele PNL Pitești. Funcție pe care, de altfel, a mai deținut-o de trei ori. În acest scenariu, organizația județeană ar urma să fie preluată de Alina Gorghiu. Argeșeancă și ea la bază. Chiar de prin aceleași părți cu Adrian Miuțescu.

Sau Perianu – Goncearu?

Al doilea scenariu este acela în care Radu Perianu ar veni președinte la județ. În această variantă șefia PNL Pitești ar putea fi preluată de Horia Goncearu. Finanțist ca și Florin Cîțu, despre Goncearu se spune că ar fi un apropiat al premierului. Nu cu prea mulți ani în urmă Horia Goncearu era chiar creditat drept candidat pentru Primăria Pitești. Așadar, lucrurile se leagă cumva.

E drept că ambele scenarii sunt doar la nivelul de zvonuri deocamdată. Dar nici măcar în politică nu iese fum fără foc. Sau mai ales în politică.

BPJ încins mâine seară

În fine, până una, alta, mâine seară PNL Argeș își întrunește BPJ-ul. Principala emisiune în program este execuția ritualică a Anei Stan. Doar că, vorbește lumea, se pare că notărița nu va participa. Dar va fi reprezentată de avocat. Un semnal foarte dur pentru cei care îi poartă sâmbetele că ei sunt la mâna sa și nu invers. Ce să zic, alt frison pentru conducerea organizației. Mai ales că nu toți liberalii sunt atât de convinși că excluderea e soluția cea mai bună.

În rest, popcorn sau cipsuri, ce vă place, și bere, că avem la ce ne uita în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lasconi învață administrație de la primarul din Turda

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, învață de la cei mai buni. Învață adminsitrație, bineînțeles, căci despre așa ceva vorbim. Mai întâi și-a asigurat sprijinul city managerului din Sinaia, un specialist de top. Acum a plecat la Turda pentru a învăța despre banii europeni. Alegerea nu este întâmplătoare. Municipiul Turda […]
Turda

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!