TeamOrban pentru Argeș: un liberal, un pedelist, pupilul lui Felix și o poză din Sibiu

Brătienii se pregătesc să fugă din criptele de la Florica fără să se mai uite înapoi. După ce partidul lor a cedat postul de prefect al județului, acum defilează cu liberali de umplutură. Astfel, sub haștagul teamOrban, argeșenii au primit pe rețelele de socializare componența echipei cu care Orban și Miuțescu vor să păstreze conducerea PNL Argeș. Destinatarii reclamei au avut surpriza să vadă că trupa celor doi din județul Brătienilor este liberală în proporție de doar de 33,(3)%. Dar să-i luăm pe rând conform fotografiei de grup și să explicăm.

Adrian Miuțescu, actualul președinte al PNL Argeș, este într-adevăr liberal. Trebuie să fim cinstiți și să–i recunoaștem această calitate. Pare să fie singura. Și tot el e și singurul liberal din poza care înfățișează teamOrban pentru Argeș. Exceptându-l pe Orban, bineînțeles, care nu candidează în Argeș.

Dănuț Bica a devenit liberal, adică membru PNL, după fuziunea acestui partid cu PDL. Până atunci a fost un fesenist, pedist și pedelist loial și de frunte. Omul a mers și el după cum l-a dus valul. Altfel, din 1996 este un abonat constant al alegerilor pe liste: consliler local, consilier județean, deputat, iar acum senator. La funcții alese uninominal n-a avut deloc noroc în viață.

Daniel Constantin, e orice numai liberal nu. Este creația politică a lui Dan Voiculescu și a fost multă vreme în siajul politic al lui Ponta, Dragnea și Tăriceanu, iar asta spune tot. De anul trecut și-a descoperit brusc veleități liberale. Doar el, în rest nu i le găsește nimeni.

Așadar, teamOrban în Argeș e o treime liberală, o treime pedelistă și o treime post-comunistă. Și cam atât.

P.S.: În fotografia-reclamă toți poartă măști ceea ce mă duce cu gândul la zicala aceea cu usturoiul… Mai mult, pe fundal au o imagine cu Transfăgărășanul, poțiunea din… Sibiu. Băieții ăștia nici nu știu unde candidează, așa de mult îi doare. Să le spune cineva că au greșit tarlaua, vă rog!!

P.P.S.: Marele absent din poza  teamOrban pentru Argeș e Gelu Tofan. A, uitasem, când a venit fotograful era plecat să mențină pacea cu PSD…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dacia susține Nextlab.Tech, cel mai mare concurs de robotică pentru elevi

Dacia susţine Nextlab.Tech, cel mai mare concurs de robotică din România adresat elevilor din clasele II – IX. Compania oferă gratuit kituri de robotică elevilor participanţi. Competiţia îşi propune ca anul acesta să atragă 50.000 de elevi până la finală. „La RTR, concepem maşini. Inginerii noştri nu sunt roboţi, dar […]
Dacia susține Nextlab.Tech

Subscribe US Now

error: Content is protected !!