Parteneriat Petrom – Auchan la Pitești

Parteneriatul între Petrom și Auchan se extinde și la Pitești. Astfel, benzinăria de la ieșirea de nord a orașului, din Bascov, se reamenajează potrivit acestui parteneriat. Benzinăria va include în scurt timp și un magazin de proximitate My Auchan. Până la 2.500 de produse alimentare și nealimentare vor fi disponibile în magazinele de proximitate MyAuchan din stațiile Petrom.

Zona de magazin existentă în cadrul stației de carburanți va propune clienților comerțul de proximitate MyAuchan. În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 2.500 de produse dintr-o gamă variată. Produse alimentare, inclusiv produse proaspete, și produse non-alimentare, se vor regăsi în aceste magazine. Toate vor fi la prețuri MyAuchan, net avantajoase pentru comerțul de acest tip derulat în benzinării. Reamenajarea stației de la Bascov va include și înlocuirea elementelor de identitate vizuală.

Cooperarea dintre OMV Petrom și Auchan Retail România a început în anul 2017. Inițial a existat o fază-pilot în care au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în stații Petrom. Acestea se află atât din zone urbane, cât și în zone rurale. În această fază s-a urmărit testarea modelului de afaceri și evaluarea potențialului acestei colaborări.

În februarie 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România au semnat un Memorandum de Înțelegere. Scopul acestuia era de a analiza extinderea colaborării într-un parteneriat de lungă durată. Memorandumul a fost aprobat de Consiliului Concurenței în luna iulie a anului trecut.

La finalul lui 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România aveau deschise 17 magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție marca Petrom. Brandul Auchan va ajunge astfel în peste 250 de localități la nivel național. OMV Petrom și Auchan Retail România vor investi în total peste 50 de milioane de euro în total. Rezultatul va fi modernizarea celor 400 de stații de alimentare deținute de compania petrolieră.

One thought on “Parteneriat Petrom – Auchan la Pitești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Documentarul „Colectiv” – două nominalizări la Oscar

Lungmetrajul „Colectiv” a fost nominalizat, luni, la două categorii ale premiilor Oscar 2021, anunță digi24.ro. Nominalizările sunt pentru „Cel mai bun film străin” și „Cel mai bun documentar”. Este primul film românesc nominalizat la premiile Oscar. În 2020, filmul „Colectiv” a câştigat Premiul academiei Europene de film pentru cel mai […]
Colectiv

Subscribe US Now

error: Content is protected !!