După București și Cluj foodpanda lansează pandamart în Oradea, Târgu Mureş, Piteşti, Ploieşti sau Iaşi

Platforma de livrări foodpanda lansează pandamart, un concept de magazine proprii de la care utilizatorii pot comanda anumite produse direct din platformă, cu livrare în maximum 30 de minute.

În primul trimestru al anului, compania va deschide două locaţii noi în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Pentru 2021, foodpanda vizează extinderea reţelei pandamart în oraşe precum Oradea, Târgu Mureş, Piteşti, Ploieşti sau Iaşi. Potrivit reprezentanţilor foodpanda, produsele puse la dispoziţie prin pandamart vin în completarea ofertei marilor lanţuri comerciale listate pe platformă şi se axează pe nevoile imediate ale clienţilor.

Utilizatorii pot accesa oferta pandamart din secţiunea Shops / Magazine a platformei, având în prezent la dispoziţie aproximativ 1500 de produse pentru comandă, iar compania adaugă noi produse în stoc în fiecare săptămână. Printre categoriile listate se numără lactate şi ouă, mezeluri şi carne, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri şi gustări, apă, sucuri şi băuturi, pâine şi produse de panificaţie, cosmetică şi îngrijire personală, produse de curăţenie, produse destinate mamei şi copilului sau produse pentru animalele de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Când nu microcipează români, dă cu sapa: Bill Gates e cel mai mare proprietar de terenuri agricole din State

Când nu e ocupat cu microciparea prin vaccinare a românilor, Bill Gates, al patrulea cel mai mare miliardar al lumii, cunoscut mai degrabă pentru inovaţiile sale din domeniul tehnologiei şi programării decât pentru pasiunea sa pentru activităţile în aer liber, pare să fie cel mai mare proprietar de terenuri agricole […]
Bill Gates

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!