Parteneriat Auchan – Glovo pentru vânzări online

Parteneriat Auchan – Glovo pentru comerțul online. Peste 4000 de produse din oferta retailerului francez vor putea fi comandate online pe aplicaţia Glovo. Parteneriatul funcționează în toate cele 18 oraşe în care Auchan este prezent cu 33 de hypermarketuri. Livrările asigurate în parteneriat Auchan – Glovo vor fi efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.

Auchan este prezent în cele mai importante orașe din România. Acestea sunt Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara. Auchan și Glovo acoperă acum împreună toate zonele importante din țară.

Parteneriat Auchan – Glovo în două magazine din Pitești

„Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo. Vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de oraşe, dar şi la nivel de parteneri. În acest fel utilizatorii Glovo vor regăsi toate produsele de care au nevoie în aplicaţie.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

În Pitești, parteneriatul între cele două companii va cuprinde ambele magazine ale retailerului francez. Acestea sunt Auchan Găvana în nordul orașului și Auchan Bradu în sudul acestuia. Primul este situat în zona Rolast, celălalt pe varianta Prundu – Bradu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Copil salvat prin telefon de dispecerul ISU Argeș

Dispecer ISU Argeș: 🚨☎️- Acum e bine, da? 🚨☎️- Respiră?  Apelant: 📞- Da! 📞- Respiră!  În cursul zilei de miercuri, 17 februarie,, un apel pe numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul ISU Argeș, plutonier major Burcea Adrian. Apelantul anunța că un copil de numai doi anișori […]
ISU Argeș

Subscribe US Now

error: Content is protected !!