Luptătorul anti pesedist Geluțu și-a făcut demascarea, e pesedist 

Cu mândrie patriotică și o ipocrizie demnă de un oportunist politic veritabil, cum încă sunt mulți în PNL, e adevărat, Geluțu poza și se auto proclama pe 10 august 2018 drept mare și înfocat luptător anti pesedist. Bine, nu e singurul care umplea Facebook atunci de postări anti Dragnea, Dăncilă și Carmen Dan, nu, erau și alții care îl citau pe Sora sau chiar pe Cioloș și acum sunt la PSD, dar el e cel mai simpatic dintre toți.  

N-ar fi fost el dacă nu ar fi postat și o poză cu sine în Piața Victoriei în acea zi. Așa că a postat două poze. Ar fi fost chiar o pierdere uriașă pentru națiune, dar ce zic eu aici națiune, pentru umanitatea întreagă, dacă nu s-ar fi știut că Geluțu era acolo, în piață, în miezul luptei cu hidra pesedistă, inhalând cu nesaț gaze de la Carmen Dan și așteptând cu un martirism ieșit din comun un baston pe cârcă de la Dragnea. Doar era liberal, nu-i așa? Sau, mă rog, mascat în liberal.  

Atât de liberal încât, în secunda doi după ce s-a văzut cocoțat în funcția de viceprimar al Piteștiului, a făcut stânga împrejur și a devenit stângaci politic. Că doar cu stânga a votat de atunci. Era de neacceptat ca tocmai el să moară speranță pesedistă acoperită în liberal, tocmai el care, în capul lui, se născuse vedetă politică! Acum că avea „servici” și nu oriunde, ci la stat, își permitea orice aroganță. Inclusiv aceea de a-și bate joc de toți aceia care au votat PNL și implicit pe el pentru a scoate Piteștiul din marasmul în care PSD îl ține de atâta amar de vreme. Dar el nu pentru asta a candidat, ci pentru a afunda și mai mult orașul în acest marasm, așa cum a demonstrat cu fiecare ridicare de mână în Consiliul Local. Și cum până la urmă a și recunoscut săptămâna trecută când a devenit pesedist cu acte în regulă, nu doar mâna dreaptă a pesediștilor (cea cu care se șterg aceștia la… nas) în administrația locală.

Și-a făcut demascarea, cum ar fi spus înaintașii săi politici. Nu, nu Brătienii sunt înaintașii săi politici, cum se fălea el cândva, ci cei care i-au ucis pe Brătieni. Trecerea sa de jure cu arme și bagaje la PSD, de facto oricum era colo, nu a fost deloc un gest de bărbăție politică, de asumare, o trecere pentru binele piteștenilor, pentru că doar de acolo, de la PSD, se poate face acest bine, așa cum vrea el să credem. Nu, a fost doar spaima, care îi dădea probabil dureri de oase, la gândul că rămânând la PNL rămânea și fără „servici”. La stat. Ce să-i facem, ăsta e Geluțu, băiat simpatic, dar plin de defecte și știm cu toții că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Abia aștept momentul când PSD îi va plăti serviciul. Are toate șansele să se trezească la și alții pentru că în față e aglomerație mare, iar hienele roșii nu acceptă intruși pentru nimic în lume, doar se folosesc de ei după care îi devorează. Și nu e singurul pentru care pasul în PSD va însemna în realitate un pas înapoi sau, în cel mai fericit caz, unul pe loc în ceea ce privește anvergura politică. Chestie de viziune de sine, așa sunt unii, decât o zi vultur, mai bine o viață găină. Iar pentru inegalabilul domn Tofan și alții ca el perspectiva grămezii de gunoi în care toate găinile găsesc ceva de ciugulit pare mai tentantă decât consecvența politică și respectul pentru alegători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sistemul burselor școlare se modifică din nou, apare bursa de reziliență 

Ministerul Educației propune modificarea modului de acordare a bursei de merit și introducerea unui nou tip de bursă, bursa de reziliență, începând de anul școlar viitor, 2024-2025. Ligia Deca, citată de edupedu.ro, a anunțat că Ministerul va pune în dezbatere publică un proiect de ordonanță prin care vor apărea modificări legate […]
Burse școlare

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!