Psihoze bugetare la Pitești: „Dacă ne pune director de alt partid am pus-o toți”

Șoc și groază prin societățile, serviciile, departamentele și birourile înglobate sau arondate municipalității piteștene. Eram mai deunăzi la o cafea într-una dintre cafenelele din centrul Piteștiului, undeva în zona teatrului, dincolo de gardurile șantierului din Piața Primăriei, când de la o masă suficient de vecină cât să se audă tot ceea ce au de spus trei femei atunci când doar ele cred că vorbesc încet, mai ales că erau în timpul programului, a pornit o discuție despre soarta bugetarului piteștean. Două dintre ele sunt colege, sper că mai sunt, într-unul din serviciile publice ale Primăriei în timp ce a treia părea a fi angajată la privat. Și de aici a început dansul. „Ce-ai, fată, că primarul ăsta nou a zis că suntem cam mulți prin birouri, că ne scoate pe teren, îți dai seama??!! Stăm toți cu morcovul în… că a zis că vine să ne viziteze și ne trimite pe teren.”, a spus una dintre ele în timp ce cealaltă a continuat: „Că vine nu e o problemă că așa și pleacă, dar trebuie să ne pună alt director și dacă ne pune director de la alt partid am pus-o toți! Că, na, toți de acolo suntem veniți la fel, tu îți dai seama? Și dacă ne pune director de la alt partid ne mai pune să dăm iar concursuri pe post, așa se aude, tu îți dai seama?”

Așadar, stimați cititori, situația e albastră și deja prea multă lume nu se simte chiar bine prin administrația piteșteană că așa e când partidul e în tot și toate cele ce mâine vor râde la soare. Orice partid. Altfel, trăim într-un smart city și asta pare să ne nu fascineze prea mult. Sau nu e smart city?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tichetele cadou incluse în baza de calcul a contribuțiilor sociale

O parte dintre tichetele cadou acordate persoanelor fizice de către angajatori vor fi incluse în baza de calcul al contribuţiilor sociale obligatorii, prevede un proiect de ordonanţă publicat de Ministerul Finanţelor. Excepţie vor face bonusurile de acest fel acordate cu ocazia Paştelui, zilei de 1 iunie, Crăciunului şi a sărbătorilor […]
Tichete cadou impozitate

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!