Profesor de la „I.C. Brătianu” arestat pentru agresiune sexuală

Un profesor de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, victima fiind o elevă a şcolii în care el predă ore de educaţie fizică. Ancheta a fost deschisă după ce copila, care nu a împlinit 14 ani, a mers acasă şi a povestit că profesorul a pipăit-o, potrivit News.ro. 

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unităţii şcolare, în timp ce se aflau în incinta unităţii de învăţământ. Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, poliţiştii au colaborat cu aparţinătorii minorei şi cu reprezentanţii unităţii de învăţământ. Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, în baza unui mandat de aducere emis în cauză”, informează, marţi, IPJ Argeş. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că victima este elevă de gimnaziu şi are mai puţin de 14 ani. Ancheta în acest caz a fost deschisă în urma unei reclamaţii depuse de părinţii fetei care a mers la şcoală şi a povestit că profesorul de sport a pipăit-o.  

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti l-au reţinut iniţial pe profesorul în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni. Marţi, 19 martie, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

România, te halesc! Un angajat la stat a blocat platforma Rabla Clasic pentru instituții publice 

Nu mai e pentru nimeni o noutate sau ceva ieșit din comun că un număr tot mai îngrijorător de slujbași la stat se evidențiază printr-un habarnism genial când vine vorba de a ști ce și cum trebuie să facă atunci când se află la locul de muncă. Și nu, nu […]
Rabla

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!