eMAG extinde serviciul de livrare rapidă Genius și în Pitești

eMAG, cel mai mare retailer online local, extinde serviciul de livrare Genius în Craiova, Ploieşti, Galaţi, Brăila, Sibiu, Piteşti şi Buzău, dar şi din localităţile limitrofe.

Astfel, clienţii pot avea acces la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită şi rapidă pentru toate comenzile care depăşesc valoarea de 100 lei, plus alte beneficii exclusive, spun reprezentanţii eMAG.

 Potrivit datelor transmise de companie, locuitorii celor şapte oraşe pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleaşi beneficii premium timp de 12 luni. Clienţii din cele şapte oraşe au la dispoziţie peste 120 de unităţi easybox de unde îşi pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi şi din noapte.

Până acum, posesorii eMAG Genius au ales livrarea la easybox într-o proporţie mai mare decât ceilalţi clienţi eMAG. Totodată, peste 80% dintre clienţii Genius au plătit cu cardul online, mai arată datele transmise de eMAG.

Seviciul  Genius a fost lansat de eMAG în vara anului trecut în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pandemia a redus cu 26% producția Dacia în 2020

Producția Dacia a scăzut cu 26% la Mioveni în 2020, la sub 260.000 de unități, nivel ce nu a mai fost atins de foarte mulți ani. Mai mult, a încetat producerea unor modele, iar vânzările de Duster au scăzut din cauza pandemiei. Mai exact, Dacia a produs anul trecut 259.099 […]
Dacia

Subscribe US Now

error: Content is protected !!