Cotidian britanic: Adrian Mutu, printre jucătorii din Premier League cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale 

ConcretMedia.ro

Cotidianul britanic Daily Star Sport, citat de adevarul.ro, l-a inclus pe fostul fotbalist piteștean Adrian Mutu (45 de ani) într-un top despre cei mai ciudați jucători din Premier League și obiceiurile lor sexuale. Topul britanicilor de la Daily Star Sport nu se referă la prezent, Adrian Mutu fiind acum unul dintre cei mai serioși și liniștiți oameni de sport din România, antrenor la CFR Cluj, ci la perioada de tinerețe a acestuia, atunci când juca în Anglia. Astfel, jurnaliștii englezi și-au amintit de o mărturisire a lui Adrian Mutu din vremea când nu marca doar goluri de senzație, ci trecea și drept un mare Don Juan cu multe cuceriri feminine la fel de spectaculoase. Mărturisirea cu pricina se referea la consumul de cocaină din 2004, situație care l-a îndepărtat de la Chelsea, echipă printre ale cărei vedete se număra la acel moment și piteșteanul. Adrian Mutu a recunoscut atunci că a luat cocaină pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale.  

„Nu sunt dependent de droguri. O neg categoric! Singurul motiv pentru care am luat ceea ce am luat a fost pentru că am vrut să îmi îmbunătățesc performanțele sexuale. Poate fi amuzant, dar este adevărat. Nu am folosit cocaină (n.r.- în alte scopuri). Am luat ceva care m-a făcut să mă simt bine”, le-a povestit Adrian Mutu jurnaliștilor britanici la acea vreme. 

Tocmai această motivare a sa i-a determinat pe jurnaliștii britanici să-l includă în insolitul top al jucătorilor din Premier League cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Biroul Electoral Central a respins formarea Alianţei Dreapta Unită. UPDATE: Înalta Curte a invalidat decizia BEC

UPDATE, 19 martie: Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni față de decizia Biroului Electoral Central. Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianţei Dreapta Unită […]
Alianța Dreapta Unită blocată de BEC

Subscribe US Now

error: Content is protected !!