Lanțul de bijuterii Teilor a vândut scump în anul pandemiei

Lanţul de bijuterii Teilor are circa 50 de magazine. Cele mai multe sunt în România, dar şi patru în afara ţării, la Sofia şi Varşovia.

Pentru lanţul de bijuterii Teilor, lansat acum mai bine de două decenii de antreprenorul piteștean Florin Enache, pandemia a adus cu sine vânzarea unora dintre cele mai scumpe piese din istoria afacerii. Acestea au fost un inel de 18.000 de euro şi un colier de 82.000 de euro.

„Împreună cu clienţii am maturizat piaţa bijuteriilor, astfel că pietruim această alee în România, drumul către achiziţiile de high jewellery. Pe parcursul acestui an tanzanitele au fost în continuare pietrele cele mai îndrăgite. Printre cele mai notabile achiziţii sunt inele cu tanzanite, fancy cuts, precum un inel de aproximativ 18.000 de euro. Pe lângă acestea, cea mai remarcabilă vânzare din acest an, până acum, este pe de departe un colier de diamante, de 15 carate în valoare de 82.000 de euro“, declara la finele lui 2020 Anda Jurcă, national sales manager în cadrul companiei.

One thought on “Lanțul de bijuterii Teilor a vândut scump în anul pandemiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Doctor Marin Georgescu s-a pensionat de la Spitalul Militar

Unul dintre cei mai respectați medici militari din Argeș și nu numai, doctor Marin Georgescu, s-a pensionat. Acesta a activat întreaga carieră la Spitalul Militar din Pitești. Timp de 37 de ani, medicul Marin Georgescu a efectuat peste 40 000 de operații ca prim-operator și peste 10 000 de laparoscopii. […]
doctor Marin Georgescu, Spitalul Militar Pitești

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!