Sponsorul FC Argeș, Viorel Tudose, a cerut insolvența pentru Getica 95 Com

Cel mai mare furnizor de energie electrică din piaţa concurenţială, cu o cotă de piaţă care o depăşeşte pe cea a Electrica şi pe cea a Enel şi-a cerut marţi, 15 iunie, insolvenţa. Getica 95 Com este unul dintre marii furnizori de energie electrică din România, controlat de omul de afaceri Viorel Tudose.   Viorel Tudose este și sponsorul principal al FC Argeș.

Potrivit datelor ANRE, Getica 95 Com avea la finalul lunii ianuarie o cotă de 12% din toată piaţa concurenţială de energie electrică. Aceasta depășea chiar şi cota de piaţă a Electrica Furnizare. Totodată, furnizorul depăşeşte şi cotele de piaţă ale fiecărei dintre cele două companii care aparţin Enel (Energie şi Energie Muntenia), de câte 9%. Cererea de insolvenţă a fost înregistrată marţi, 15 iunie, de Tribunalul Buzău, nefiind încă stabilit termenul pentru prima şedinţă de judecată.  

„Getica 95 Com anunţă depunerea cererii de deschidere a procedurii generale de intrare în insolvenţă. Scopul companiei este acela de continuare a activităţii la aceeaşi calitate oferită şi la aceiaşi parametrii”, anunţă compania.   Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri netă de 1,51 miliarde lei, la un profit net de 81,5 milioane lei. Compania are 22 de angajaţi. Reprezentanţii acesteia spun că vor folosi perioada următoare pentru a-şi redresa activitatea şi pentru a-şi relua dezvoltarea. „Dorim să depăşim foarte repede această perioadă de incertitudini cu care nu suntem obişnuiţi, împreună cu clientii din portofoliul nostru pe care îi asigurăm pe această cale de toată consideraţiunea noastră. Getica 95 Com este unul dintre cei mai importanţi, serioşi şi competenţi furnizori de pe piaţa internă de energie. Vom folosi perioada următoare nu doar pentru a ne redresa activitatea, ci şi pentru a ne relua dezvoltarea“, a declarat Viorel Tudose, CEO Getica 95 Com.

Planuri mari pentru FC Argeș

„Nu că ne dorim asta, dar FC Argeș va și ajunge o echipă de top a campionatului. Vom începe reconstrucția de la copii și juniori. Primăvara aceasta, în luna mai, se va înființa «Academia de Fotbal Dobrin Pitești». Școala de fotbal «Nicolae Dobrin» va intra într-un parteneriat cu firma mea în colaborare și cu celelalte școli de fotbal din județul Argeș și din Pitești, urmând ca dreptul de preempțiune al tuturor jucătorilor care vor ieși de aici să aparțină clubului FC Argeș.

Acesta va fi primul pas spre formarea unor jucători tineri, de perspectivă, care peste trei, patru ani să poată juca în prima echipă a lui FC Argeș. Până atunci, vom încerca să îmbuntățim lotul cu câteva nume. Toți jucătorii care se află acum la FC Argeș își vor prelungi contractele pe doi, trei ani de zile. Unii dintre ei au și făcut-o, urmând ca, în perioada următoare, ceilalți să semnzeze. Pentru anul viitor, obiectivul nostru cert este play-off-ul ligii naționale”, anunța Viorel Tudose, la GSP Live, în luna martie.

One thought on “Sponsorul FC Argeș, Viorel Tudose, a cerut insolvența pentru Getica 95 Com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Argeș – primul cal sur din istorie care a câștigat Derby-ul Român

În urmă cu 120 de ani Derby-ul Român era câștigat de calul Argeș. Acesta a fost primul cal gri-sur din istorie care a câștigat competiția. Derby-ul Român era cea mai importantă cursă de galop a vremii. Totodată, cea mai veche fotografie păstrată cu un câștigător al Derby-ului este cea a […]
Derby-ul Român

Subscribe US Now

error: Content is protected !!