Câmpulung Muscel va deveni Stațiune Turistică de Interes Național 

Prima etapă și cea mai dificilă a procedurilor în urma cărora municipiul Câmpulung Muscel va deveni Stațiune Turistică de Interes Național s-a finalizat cu succes după cum anunță primărița Elena Lasconi

„Acesta a fost visul meu, dar și promisiunea pe care am făcut-o față de fiecare câmpulungean. Este un proces complicat însă cu bucurie vă anunț că din cele trei etape pe care trebuie să le parcurgem, prima s-a finalizat astăzi. Aceasta a fost cea mai importantă. Urmează etapa a doua și etapa a treia. Apreciem că în primăvară se vor finaliza. Așa că, anul acesta Câmpulung va deveni Stațiune Turistică de Interes Național cu acte în regulă.  

Și pentru a se face dreptate, în numele iubirii de Câmpulung, cu respect față de istoria lui, anul acesta voi iniția procedura pentru desfășurarea referendumului local pentru schimbarea denumirii orașului din Câmpulung în Câmpulung Muscel odată cu alegerile locale. 

Să ne vedem cu bine și mai ales să ne bucurăm unii de alții!”, a scris în această seară Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dacia conduce topul înmatriculărilor de mașini noi la nivel național 

Dacia începe și anul 2024 în forță, deși la o turație ceva mai mică decât în 2023. Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în ianuarie 2024 cu 4,15% față de perioada similară a anului trecut, până la 12.733 unități, arată datele transmise vineri  de ACAROM și DGPCI (Direcția […]
Dacia în top

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!