Elena Băsescu angajată de PSD la Parlament

După ce a înjurat-o ani de zile, PSD a angajat-o pe Elena Băsescu la Parlament. Fiica fostului președinte Traian Băsescu, lucrează acum la Camera Deputaților. Ea a fost angajată în calitate de consilier la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților. Comisia este condusă de un reprezentant al PSD, iar angajarea s-a făcut cu acordul acestuia.

Până la alegerile parlamentare, Elena Băsescu a lucrat în Parlament în cadrul grupului parlamentar al PMP. După alegeri, PMP nu a mai intrat în Parlament, însă a rămas angajată a Parlamentului. Ea câștigă un salariu de 6.000 de lei pe luna, scrie Libertatea.

Angajarea ei la Comisia pentru Afaceri Europene nu ar fi fost posibilă fără acordul președintelui comisiei, Ștefan Musoiu. Musoiu face parte din PSD.

Deși pare surprinzător că un reprezentant al PSD să o angajeze pe fiica lui Băsescu, nu e deloc așa. Trebuie menționat că aceasta este foarte bună prietenă cu deputatul PSD Laura Vicol. Cele două au postat pe rețelele de socializare numerose imagini de la evenimente mondene la care au participat împreună.

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanța. Din păcate pentru ea, PMP nu a mai intrat în Parlament.  În perioada 2009- 2014 Elena Băsescu a fost europarlamentar PDL.

One thought on “Elena Băsescu angajată de PSD la Parlament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gura păcătosului Miuțescu în chestiunea Ana Stan

Încă în covalescență după grele probleme de sănătate, motiv pentru care îi doresc cu toată sinceritatea refacere grabnică și multă sănătate, Adrian Miuțescu a revenit în forță în prim planul vieții publice. Revenire consumată prin acordarea unui interviu foarte interesant pentru sursata.ro. Felicitări, de asemenea sincere, colegei de la publicația […]
Miuțescu

Subscribe US Now

error: Content is protected !!