Școala „Mihai Eminescu” din Pitești – acolo unde oamenii sfințesc locul 

Asociația Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești (fosta Școală Generală Nr. 11) a reabilitat în această vacanță de vară, Amfiteatrul ,,Mihai Eminescu” al instituției, un spațiu multifuncțional care va putea fi folosit atât ca sală de curs, cât și ca sală de conferință sau sală de festivități. Proiectul a inclus și recondiționarea picturii simbol de inspirație eminesciană, realizată de prof. Elena Zavulovici, în anul 2002, fost cadru didactic al instituției de învățământ, restaurarea fiind realizată de Constantin Raluca, fostă elevă a școlii. 

Tot în vara lui 2023, Asociația Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești a reabilitat complet grupurile sanitare pentru băieți de la parter, etajul 1 și etajul 2 ale corpului principal de clădire al Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu”. Această lucrare este o a doua etapă a unui proiect care s-a derulat pe parcursul a doi ani, inițiat în 2022 pentru grupurile sanitare ale fetelor, și continuat în 2023 pentru grupurile sanitare pentru băieți 

De asemenea, una din cele mai mari realizări din ultimii ani ale Asociației Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, o constituie reabilitarea completă, tot în vara acestui an, a holului de la parterul corpului principal de clădire al școlii. Vorbim de un proiect care a implicat schimbarea ușilor de acces, a instalațiilor termice, reorganizarea circuitelor unor instalații electrice, de comunicații IT și de securitate internă, reparația completă a pereților și finisarea unor suprafețe cu materiale moderne, de ultimă generație, de tip tarkett, cu înaltă rezistență la trafic. Mai mult, în perioada următoare urmează a se finaliza operațiunile de amenajare a părții superioare a pereților laterali în vederea afișării performanțelor elevilor școlii, rezultatelor în proiecte, etc. 

În acest context, conducerea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești aduce mulțumiri tuturor partenerilor – părinți, persoane fizice și persoane juridice –, conducerii APESMEP pentru sprijinul acordat în vacanța de vară a anului școlar 2022/2023, în scopul finalizării unor obiective majore legate de reabilitarea infrastructurii instituției.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Corul robilor din presă, primarul și spitalul – talcioc de la Mioveni 

O liniște grea, plumbuită s-a așternut de aseară, de la aflarea veștii reținerii de către DNA a primarului Ion Georgescu de la Mioveni, asupra corului robilor din așa zisa presă locală argeșeană. E și normal, chiar glumeam cu un amic spunând că, odată cu săltarea lui Georgescu, 80% din lăudătorii […]
Mioveni

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!