Alina Gorghiu a dispărut de pe lista eligibililor pentru europarlamentare 

Ultimele informații privind lista comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din acest an se remarcă prin dispariția bruscă de pe această listă a Alinei Gorghiu, cea care până mai ieri se afla pe unul din locurile nu eligibile, ci super eligibile pentru acest scrutin. De fapt, despre Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș, nu se mai vorbește deloc, ea lipsind cu desăvârșire din orice alt context politic, fie al public sau pe surse, discutat în această perioadă la nivel central. Dar dacă tot a venit vorba de surse, unele din acestea spun că această mișcare oarecum stranie de pe scena politichiei noastre dâmbovițene nu ar trebui să-i îngrijoreze deloc pe admiratorii și susținătorii liberalei. Din contră, aceștia ar trebui să se bucure pentru ea, dat fiind că, spun aceleași surse, Alina Gorghiu îl va urma pe Klaus Iohannis la NATO, în cazul fericit, dar puțin probabil, în care acesta își va vedea cu ochii visul de mărire la scară planetară. În caz contrar, cu siguranță, șefei liberalilor argeșeni i se va asigura fără emoții un fotoliu parlamentar ori ministerial sau și, și în eterna și fascinanta Românie.  

Dar să vedem totuși cum arată grupul eligibililor la europarlamentare, după ultimele retușuri, așa cum a fost el făcut public chiar azi de ziarul Adevărul. Primul loc, Ramona Chiriac (independentă), pe doi Mihai Tudose, pe trei va fi Rareș Bogdan, iar pe patru Gabriela Firea. Dan Motreanu (PNL) este pe cinci, Claudiu Manda ajunge pe șase (fiind inițial pe 4), iar Daniel Buda pe locul șapte. Ultimii trei din primii zece sunt Vasile Dîncu (locul opt), Adina Vălean (locul nouă) și Victor Negrescu (locul zece). Siegfried Mureșan, de la PNL, va fi pe locul 11 sau 12, în timp ce social-democratul Dragoș Benea ar putea face rocadă cu Mureșan. Pe 13 este Dan Nica, iar pe 14 Mircea Hava. Un loc încă i-a fost găsit Mariei Grapini, adică 15, iar pe 16 ar urma să fie Gheorgje Cârciu. Pentru moment, ultimul loc eligibil al liberalilor ar fi ocupat de Gheorghe Falcă, dar nu e exclusă o supriză la BPN, și să apară un nou nume – cel mai probabil Vasile Blaga. Pe de altă parte, de la PSD, ultimul loc eligibil ar urma să fie al lui Titus Corlățean. 

Așadar, după cum vedeți, Alina Gorghiu lipsește brusc și cu desăvârșire din schemă. Și nici Simonica de la PSD nu se simte prea bine din acest punct de vedere, dar nici pe ea n-o va lăsa partidul la greu.  

2 thoughts on “Alina Gorghiu a dispărut de pe lista eligibililor pentru europarlamentare 

  1. Este foarte ciudata schimbarea de pe lista comuna a PSD-PNL pentru alegerile Europarlamentare. Seful PNL Arges, Alina Gorghiu, a disparut complet de pe lista, dar se pare ca aceasta miscare nu trebuie sa ii ingrijoreze pe sustinatorii ei. Sursele spun ca ea va urma pe Klaus Iohannis la NATO, daca acesta va deveni presedintele Romaniei, iar in caz contrar, ii va fi asigurat un loc in parlament sau guvern. Cu toate acestea, lista a fost facuta publica astazi si contine nume cunoscute precum Ramona Chiriac, Rares Bogdan, Gabriela Firea sau Adina Valean. Dar, surprinzator, Alina Gorghiu lipseste cu desavarsire. Se pare ca pana si Simonica de la PSD este in pericol sa fie data uitarii pe lista partidului. Oare cum se vor descurca fara ea? Este posibil sa apara si alte nume pe lista, mai ales ca ultimul loc este disputat de doua nume cunoscute: Gheorghe Falca si Titus Corlatean. Cert este ca lista aceasta comuna este plina de surprize si vorbe de culise, iar alegerile promit sa fie una dintre cele mai interesante de pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Luptătorul anti pesedist Geluțu și-a făcut demascarea, e pesedist 

Cu mândrie patriotică și o ipocrizie demnă de un oportunist politic veritabil, cum încă sunt mulți în PNL, e adevărat, Geluțu poza și se auto proclama pe 10 august 2018 drept mare și înfocat luptător anti pesedist. Bine, nu e singurul care umplea Facebook atunci de postări anti Dragnea, Dăncilă […]
Geluțu la PSD

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!