Elena Lasconi și-a găsit înlocuitor pentru o zi

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, lansează tot felul de idei inedite pentru a-și ajuta orașul. Una dintre acestea este cea prin care și-a licitat o zi din activitatea de primar. Provocarea a fost lansată pe grupurile de socilaizare ale mămicilor din București și Argeș. Câștigătoarele sunt mămicile care au donat cel mai mult pentru Pediatria Spitalului Municipal din Câmpulung.

„Astăzi e primar Cristina Bulugea.

După cum știți, în luna Noiembrie, La Primul Bebe a organizat o licitație pentru renovarea secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung. În urma licitației s-au strâns 354 mii euro.

Eu am licitat „o zi primar la Câmpulung” pe grupurile de mămici din București și Argeș.

Bianca Opris a câștigat pe grupul din București cu 2500 lei. Bianca, te aștept la Câmpulung!

Cristina a câștigat pe grupul din Argeș cu 1600 lei.

Mulțumesc, fetelor! Mulțumesc, mămicilor și minunilor (Atena Boca, Oana Popescu) de La Primul Bebe!”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa, luni, 22 februarie.

Cristina Bulugea este piteșteancă, dar trăiește în Câmpulung Muscel.

Elena Lasconi a câștigat detașat alegrile locale la Câmpulung Muscel pe 27 septembrie 2020. De atunci, fosta vedetă TV s-a mutat practic în Primărie. Inițiativele ei ca primar surprind și bucură deopotrivă toată suflarea câmpulungeană. După fiecare acțiune a sa oamenii se întreabă deja ce urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Brătienii s-au întors acasă, la Vila Florica

Cu aproape două săptămâni în urmă am vizitat Vila Florica. Nu ca jurnalist sau ca invitat la vreun eveniment istoric ori cultural, cum s-a mai întâmplat în trecut. De data asta ca piteștean și argeșean, ca locuitor al județului care se întinde sub streașina de la Florica. Ca turist chiar, […]
Vila Florica

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!