Vești bune pentru cei care vor să-și amâne ratele la credite

Rate la credite
Amânarea ratelor la credite

Veste de ultimă oră pentru românii cu credite. După o întârziere de o lună, timp în care măsura a fost blocată, Guvernul va aproba în şedinta de azi normele de aplicare care reglementează amânarea ratelor şi în 2021.

Normele de aplicare vor trebui publicate şi în Monitorul Oficial şi abia apoi românii interesaţi vor putea cere băncilor amânarea ratelor la credite. Astfel, persoanele fizice care au avut parte de scăderi de salarii în ultimele trei luni sau au ajuns în şomaj vor putea solicita băncilor până pe 15 martie să aprobe amânarea ratelor şi în acest an. De asemenea, vor putea cere amânarea şi firmele care au avut încasări mai mici cu 25% pe ultimele trei luni faţă de aceeaşi perioadă anului trecut.

One thought on “Vești bune pentru cei care vor să-și amâne ratele la credite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elena Lasconi nu-l poate demite pe șeful Poliției Locale: „La stat angajații sunt protejați de legi și proceduri complicate”

Primărița din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, anunța în noiembrie că îl va demite pe șeful Poliției Locale pentru că acesta nu s-a asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului. Cu toate acestea, demersul său s-a lovit de un cadru legislativ mult prea protecționist cu funcționarul public. […]
Elena Lasconi, Câmpulung Muscel

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!