Duster ajunge în premieră pe piața din Australia 

ConcretMedia.ro
Duster ajunge în Australia

Modelul Dacia Duster, aflat deja la a treia generație, va ajunge pentru comercializare în premieră și pe piața din Australia, anunță Profit.ro. Din motive de marketing însă, marca Dacia va fi înlocuită de sigla Renault. Oficializarea intrării SUV-ului Dacia pe piața australiană a venit odată cu confirmarea din partea dealerilor Renault din această țară, în timp ce presa de la antipozi transmite informația ca pe un succes. Mai trebuie spus că modelul va fi disponibil clienților australieni cu volan pe partea dreaptă, conform rigorilor rutiere locale.  

Mașinile Duster care vor ajunge în țara cangurilor nu vor fi produse la Mioveni, ci în Turcia, pe liniile de producție pe care Renault le-a anunțat deja. În acest fel, Turcia va deveni centru de producție pentru toate piețele pe care modelul Duster va fi exportat cu sigla Renault, conform datelor Profit.ro. Unul dintre dealerii Renault a declarat pentru jurnaliștii din Australia că Duster ar putea deveni cel mai bine vândut model al Renault pe această piață, datorită designului robust și a capacităților de rulare în off-road.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Compania piteșteană DRIM Daniel preluată de gigantul polonez Zabka 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care retailerul polonez Zabka, cu afaceri de 3,4 miliarde euro, alături de Radu Trandafir, Marcela Trandafir, Ioana Ioniţescu intenţionează să preia compania locală de distribuţie de bunuri de larg consum DRIM Daniel Distribuţie FMCG S.R.L. şi RetailCo din Pitești, anunță zf.ro.  În urma operaţiunii, […]
DRIM Daniel Pitești

Subscribe US Now

error: Content is protected !!