Care a fost activitatea parlamentarilor de Argeș de la învestire și până acum, dacă a fost

Sunteți curioși să aflați cât de activi au fost parlamentarii de Argeș în cele aproape două luni de la depunerea jurământului (21 decembrie) și până azi (10 februarie) în plenul camerelor din care fac parte? Ei, bine, aflați în cele ce urmează. Să începem cu deputații. Șase dintre aceștia, Aurel Bălășoiu (PSD), Mircia Chelaru (AUR), Daniel Constantin (PNL), Remus Mihalcea (PSD),  Adrian Miuțescu (PNL) și Nicolae Pavelescu (PSD) au avut ca singură activitate în plenul Camerei Deputaților depunerea jurământului, efort care i-a „costat” sub un minut pe fiecare, între 38 și 54 de secunde mai exact. În rest liniște și pace. Ceilalți trei deputați de Argeș au fost ceva mai activi, după cum urmează:  Simona Bucura Oprescu (PSD) – 4 luări de cuvânt în 3 ședințe, 3 întrebări și interpelări, Nicolae Georgescu (PSD) – o luare de cuvânt (jurământ), 2 propuneri legislative, 3 întrebări și interpelări, Ionuț Moșteanu (USR) – 9 luări de cuvânt în 5 ședințe.

În ceea ce-i privește pe senatorii Argeșului, aceștia par să fi fost ceva mai harnici în plenul Senatului decât colegii lor de la Cameră. Astfel, Dănuț Bica (PNL) a avut până acum 7 luări de cuvânt și o inițiativă legislativă, Ion Mircescu (USR) – 8 luări de cuvânt, Ovidiu Puiu (PSD) – 6 luări de cuvânt, iar Cristina Stocheci (PSD) – 9 luări de cuvânt. De menționat că și în cazul senatorilor una dintre luările de cuvânt este cea de ordinul zecilor de secunde de la depunerea jurământului.

Ca să nu existe supărări nefondate, precizăm că datele de mai sus sunt publice pe paginile de internet ale celor două camere ale Parlamentului României și sunt valabile pentru data de 10 februarie 2021, ora 11,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dănuț Dinu aruncă în aer lupta pentru posturile de viceprimari ai Piteștiului

Surpriză de proporții în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești care se desfășoară în această seară. Consilierul local Dănuț Dinu a propus ca unul dintre candidații pentru funcția de viceprimar să fie liberala Ana Stan, care a acceptat această propunere. Mișcarea este una care aruncă în aer lupta pentru fotoliile […]
Consilier local Ana Stan

Subscribe US Now

error: Content is protected !!