Viceprimarul din Câmpulung Muscel victima hackerilor

Pe lângă foarte multele avantaje de tot felul, viața de politician e plină unoeori și de surprize stupide. Mai ales când politicianul respectiv este implicat în administrația locală. De această realitate s-a convins recent și viceprimarul din Câmpulung Muscel. Nicolae Zaharia a avut neplăcuta surpriză de a-și pierde contul de socializare. Mai mult, contul a fost preluat de cineva care l-a folosit în numele viceprimarului.

„În această dimineață contul meu de facebook, Nicu Zaharia, a fost spart și preluat de un hacker. Imediat după ultima mea postare, cea cu vinerea verde. Mă pot folosi în continuare de pagina mea oficială, Nicolae Zaharia, care este administrată și de un alt cont și pe care am reușit să o păstrez.

Voi face toate demersurile legale pentru recuperarea contului și pentru identificarea celui care a făcut un astfel de abuz. Până în momentul în care am să-mi recuperez contul personal, vă rog să nu luați în calcul mesajele/postările venite din partea lui Nicu Zaharia.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și o să comunicăm, în continuare, pe pagina Nicolae Zaharia!”, anunța viceprimarul în urmă cu câteva zile.

Zaharia a devenit viceprimar la finele anului trecut în urma alegerilor din 27 septembrie. De atunci participă alături de primărița Elena Lasconi la toate acțiunile și demersurile menite să schimbe fața orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se majorează valoarea tichetelor „Rabla”

Ministrul Mediului anunță că bugetul pentru programul „Rabla Plus” va fi dublat în acest an. În cazul „Rabla Clasic” valoarea tichetului va crește cu o mie de lei. Programul va fi lansat în ultima săptămână din luna aprilie. „Anul acesta vom modifica prima de casare din program și o să […]
Rabla și Rabla Clasic

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!