S-au reluat înscrierile pentru Dacia Spring

Dealerii Dacia au redeschis înscrierile pentru primul model electric al mărcii, Spring. Pe lângă cei aflaţi pe lista de aşteptare şi cei care au făcut deja o rezervare, acum vor putea plasa comenzi pentru achiziţionarea modelului şi alte persoane. În acest caz livrările se vor realiza începând cu luna septembrie, favorizând persoanele care se află deja în baza de date a Dacia.

Doritorii vor putea comanda varianta Comfort Plus a modelului Dacia Spring, care este echipată cu sistemul Media Nav, aer condiţionat manual, geamuri electrice faţă-spate şi cablu de încărcare tip 2. Opţional se poate comanda cablu de încărcare pentru staţii rapide, pentru preţul de 300 de euro. Versiunea costă 18.100 de euro şi nu are alte opţiuni în plus. Prin programul Rabla Plus maşina costă numai 9.050 de euro, fiind cel mai ieftin autoturism electric din Europa.

Conform oficialilor companiei, modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure – Procedura armonizată la nivel mondial de testare a autovehiculelor comerciale uşoare), care este compus din 57% conducere urbană, 25% conducere suburbană, 18% conducere pe autostradă. Mai mult, Spring are o autonomie de 305 kilometri conform ciclului WLTP City, care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat. Astfel, la o medie zilnică de 40 de kilometri în mediul urban, Spring are o autonomie de aproape opt zile cu o singură încărcare a acumulatorilor care au o capacitate de 26,8 KWh şi care alimentează propulsorul de 33 KW (45 cai-putere). Această autonomie este influenţată de mai mulţi factori, cum ar fi stilul de condus al şoferului, temperatura exterioară şi nivelul de încărcare a maşinii, dar acest aspect este valabil pentru orice model de pe piaţă.

2 thoughts on “S-au reluat înscrierile pentru Dacia Spring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începe plata datoriilor politice în Consiliul Local Pitești?

Mâine, joi, 15 iulie, Consiliul Local Pitești are o nouă ședință ordinară. Pe ordinea de zi a acesteia sunt prevăzute și cinci proiecte de hotărâri despre care se spune deja că miros a afacere politică. Vorbim de proiecte inițiate de primar privind aprobarea propunerilor de candidați pentru posturile de administratori […]
Consiliul Local

Subscribe US Now

error: Content is protected !!