Încă o măreață realizare pesedistă începe să pută

Nu, nu e vorba de WC-ul de 400 000 de euro, ci de însăși măreața Piață a Primăriei din Pitești. Recent reabilitată, fezandată, inaugurată și deja crăpată. Ca să înțeleagă tot poporul, măreața realizare pesedistă are deja defecte. Și asta la nici două luni de la redarea în circuitul public. Semnalul a fost tras astăzi de consilierul local PNL Mihai Coteț pe pagina sa de socializare.

„Nici două luni nu au trecut de la inaugurarea Pieței Primăriei Pitești și trebuie să cârpim investiția de 3,5 milioane de euro! Am cumpărat granit suficient de gros pentru a permite și trecerea infanteriei grele, dar zidurile au cedat nervos! Speram ca acest proiect să fi eșuat doar din punct de vedere estetic. Din păcate și execuția lasă de dorit!

Singurul lucru smart din Piața Primăriei rămâne doar wc-ul de 400.000 de euro. Deocamdată…” Este mesajul postat de Mihai Coteț, mesaj însoțit de o fotografie cu prima „minune” din Piața Primăriei.

Ce-ar mai fi des pus? Oare tovarășii Ionică și Gentea, fostul și actualul primar, sunt bine, fără griji? Mulțumiți de cum au cheltuit banii piteștenilor? Pentru că amândoi au girat cu amândouă mâinile monstruozitatea numită Piața Primăriei. Parafarzându-i pe înaintașii lor, comuniștii, nu pute spune decât: Îți mulțumim partid iubit că ne-ai prostit. Din nou și tot pe banii noștri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Polița RCA - obligatorie și pentru mașinile abandonate sau nefolosite

Românii care au mașini pe care nu le folosesc sunt buni de plată. Aceștia vor fi nevoiți să încheie polițe RCA pentru ele. Prevedrea a fost adoptată de Curtea Europeană de Justiție printr-o decizie recentă. Asigurarea devine, astfel, obligatorie și pentru mașinile care nu se află în circulație. Unele dintre […]
RCA

Subscribe US Now

error: Content is protected !!