Cât toacă din banii piteștenilor Termo Calor Confort şi Publitrans

Colegii și prietenii de la Financiarpress.ro au publicat o interesantă analiză pe care o puteți citi intregral aici despre subvențiile uriașe pe care le primesc din banii piteștenilor Termo Calor Confort şi Publitrans, societăţi aflate în subordinea Consiliului Local, societăți cu o  eficienţa slabă, ca să fim blânzi în exprimare, și un  management deloc performant.

Mai exact,  spun jurnaliștii de la Financiarpress.ro, Termo Calor Confort a primit anul trecut subvenţii de 26 de milioane lei, în condiţiile în care numărul apartamentelor branşate la sistemul centralizat de termoficare a scăzut de la 21.087 apartamente în 2019 la 20.615 anul trecut.

În ceea ce priveşte Publitrans, anul trecut subvenţia s-a ridicat la 32,2 milioane lei. Ciudat este că în ultimii ani Publitrans a avut constant profit: 1,6 milioane lei în 2019 şi 1,2 milioane lei în 2018, dar despre care primarul Cristian Gentea spune că este unul artificial.

One thought on “Cât toacă din banii piteștenilor Termo Calor Confort şi Publitrans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crește valoarea contribuției la pensie, află cu cât

Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că toate veniturile asigurate înscrise în contractele de asigurare socială al căror nivel se situează sub nivelul salariului minim se vor modifica, prin notificarea asiguratului. Astfel, începând cu 13 ianuarie 2021 salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este […]
Rate la credite

Subscribe US Now

error: Content is protected !!