Copil umilit de învățătoare de 1 Martie

Un elev de clasa a III-a dintr-o şcoală din comuna argeşeană Slobozia nu mai vrea să meargă la şcoală. Acesta spune că învăţătoarea l-a umilit spunându-i că mărţişorul confecţionat de el este urât. Întâmplarea a avut loc luni 1 martie. Copilul i-a oferit învățătoarei o ciocolată şi un mărţişor confecţionat de el. Aceasta însă l-a umilit în faţa colegilor, spunându-i că mărţişorul este urât. Mai mult, i-a reproșat că nu a fost în stare să cumpere un mărţişor de calitate. Băiețelul a ajuns acasă plângând după ore. El le-a spus părinţilor că învăţătoarea l-a jignit în fața colegilor.

Superiorii ierarhici ai învăţătoarei de la şcoala din Slobozia precizează că au analizat cazul. Cu toate acestea au decis că nu se impune ca aceasta să fie cercetată disciplinar. Părinţii băiatului, care a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv, au făcut sesizare şi la Inspectoratul Şcolar Argeş.

Oamenii au venituri foarte mici ca să îşi poată permite să cumpere mărţişoare. În plus, băieţelul are o afecţiune oftalmologică, având nevoie de intervenţii chirurgicale la ambii ochi. Rudele copilului spun că acesta este extrem de afectat de incident.  Ca urmare, nu mai vrea să meargă la şcoală de frica învăţătoarei. La rândul său, învăţătoarea a declarat că nu l-ar fi jignit pe băieţel. Ea susține că i-ar fi spus doar că nu trebuia să cheltuiască banii pe mărţişor şi ciocolată.

Tatăl băieţelului a solicitat să i se permită să stea pe holul şcolii în timpul orelor, pentru a preveni alte incidente. Solicitarea sa a fost aprobată.

Sursa foto: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două avioane românești au devenit piese de tezaur

Două avioane românești ROMBAC 1-11 ale fostei companii aeriene de stat Romavia au fost clasate în patrimoniul cultural naţional mobil. Acestea au fost încadrate la  categoria „TEZAUR”. Cele două aeronave sunt înmatriculate YR-BRE şi YR-BRI. Ordinul Ministrului Culturii a fost emis în 11 februarie 2021. „Sunt bucuros că primele dosare […]
Avioane românești

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!