Școala „Mihai Eminescu” (Nr. 11) în top și pe Facebook

Aflată printre școlile de elită ale Piteștiului, „Mihai Eminescu” (Nr.11), reușește să facă performanță nu doar în privința actului educațional. Una din direcțiile în care școala amintită se află, de asemenea, în top este și cea a vizibilității și comunicării în mediul online. Astfel, de curând, pagina de Facebook a instituției a depășit 4500 de aprecieri. Deși la prima vedere nu pare o cifră astronomică, performanța plasează pagina școalii printre cele mai apreciate dintre cele ale instituțiilor de învățământ.

Momentul a fost marcat de cei de la „Mihai Eminescu printr-un mesaj pe… Facebook:

„Pagina Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești a atins 4500 de aprecieri. Este în acest moment în topul aprecierilor paginilor similare ale instituțiilor de învățământ. Ramâne principalul nostru vector de imagine, de promovarea a rezultatelor și activităților noastre. Vă mulțumim!”

Dincolo de Facebook, Școala „Mihai Eminescu” continuă seria performanțelor înregistrate de elevii săi. Cele mai recente sunt cele obținute la Concursul de matematică Upper.School, Etapa III (faza finală), on-line. Elevii de la „Mihai Eminescu” premiați la acest concurs sunt: David Marghidan (VI F)  – medalia de aur, Emanuel Mazăre (VII E) – medalia de argint și Mălina Pavel (VI F) – medalia de bronz. Toți trei sunt pregătiți de profesorul Marian Haiducu, directorul școlii.

Școala „Mihai Eminescu” din Pitești se poate mândri și cu o activitate publicistică intensă. Mai exact cu faptul că este singura instituție educațională care editează trei publicații proprii

One thought on “Școala „Mihai Eminescu” (Nr. 11) în top și pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Element Group a achiziționat 2,7 ha de teren în Pitești

Element Group anunţă achiziţia unui nou teren de 2,7 hectare. Acesta se află la intrarea în Piteşti, în imediata vecinătate a autostrăzii A1. „Poziţionarea terenului în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum şi lângă un hub comercial deja existent – Jupiter City, Metro şi Arabesque Piteşi ne-au determinat să adaugăm […]
Element Group

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!