Doctor Marin Georgescu s-a pensionat de la Spitalul Militar

Unul dintre cei mai respectați medici militari din Argeș și nu numai, doctor Marin Georgescu, s-a pensionat. Acesta a activat întreaga carieră la Spitalul Militar din Pitești. Timp de 37 de ani, medicul Marin Georgescu a efectuat peste 40 000 de operații ca prim-operator și peste 10 000 de laparoscopii. Comandantul Spitalului Militar și deja foștii colegii au organizat o ceremonie simbolică de recunoștință.

„Ziua de 12 februarie va rămâne una plină de emoții și vibrații pozitive. Ne-a oferit prilejul de a înmâna distinsele însemne de apreciere pentru implicare și profesionalism domnului doctor Marin Georgescu”, a anunțat ieri instituția. Medic cu grad de colonel, doctor Marin Georgescu are două avansări la excepțional pentru merite deosebite în activitate. Are numeroase participări la congresele și conferințele de chirurgie generală și endoscopică precum și chirurgie flebologică. A efectuat peste 40.000 de intervenții chirurgicale ca prim-operator și peste 10.000 de intervenții laparoscopice.

Respect și recunoștință pentru doctor Marin Georgescu

„Pentru col. rez. doctor Marin Georgescu ziua aceasta este prima zi în care legea l-a trecut dincolo de colectivul din care a făcut parte nu mai puțin de 37 de ani.

Diploma de mulțumire ce i-a fost înmânată de comandantul spitalului, colonel medic Gheorghe Tudor, reprezintă doar un gest simbolic de recunoștință. Ceea ce contează sunt activitatea și realizările sale.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi. Vă asigurăm de tot respectul și aprecierea noastră pentru tot efortul depus în această perioadă. Vă dorim multă sănătate și o pensie liniștită!”, se arată într-un comunicat al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești.

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” din Pitești este una dintre unitățile de referință ale medicinei miliatre românești. De-a lungul timpului, ca și în prezent, medicii de aici au obținut recunoașterea națională și internațională. Asta face ca pacienții din Argeș și împrejurimi să se adrese foarte des acestei unități spitalicești

One thought on “Doctor Marin Georgescu s-a pensionat de la Spitalul Militar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FC Argeș a învins Viitorul cu 1-0

FC Argeș a învins din nou. Piteștenii continuă seria rezultatelor pozitive în Liga 1, formația din Trivale câștigând cu 1-0 împotriva celor de la FC Viitorul. Golul a fost marcat de Turda, în minutul 71. Este al nouălea meci consecutiv fără înfrângere în Liga 1 pentru FC Argeș (5 remize […]
FC Argeș a învins Viitorul

Subscribe US Now

error: Content is protected !!