Vești bune: Dacia și-a prelungit cu 10 ani contractul de închiriere pentru centrul logistic de la Oarja

Automobile Dacia, cel mai mare producător auto român, şi-a prelungit cu zece ani contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi în Piteşti Industrial Park, proiect deţinut de Globalworth sub umbrela Globalworth Industrial, anunță zf.ro.

Tranzacţia cu Automobile Dacia este cea mai mare din portofoliul Globalworth Industrial în 2020. În Piteşti Industrial Park, localizat în Oarja, judeţul Argeş, la 10 km de Piteşti, pe Autostrada 1, Automobile Dacia organizează şi implementează din 2010 procese specifice pentru logistica postvânzare a pieselor şi accesoriilor auto. Complexul constă într-o unitate de depozitare cu un singur acoperiş finalizată şi închiriată exclusiv unuia dintre cele mai mari centre de distribuţie a pieselor de schimb şi accesorii ale Grupului Renault din afara Franţei. Dezvoltat pe o suprafaţă totală de 16,2 hectare, proiectul a primit şi o certificare Green Edge.

„Suntem onoraţi să prelungim contractul de leasing cu Automobile Dacia, unul dintre cele mai respectate branduri din România. (…) Ne-am angajat să lucrăm la fel cum am făcut-o de la bun început şi să consolidăm acest parteneriat de la an la an”, a precizat Mihai Zaharia, Director de Investiţii Globalworth România şi Director Pieţe de Capital Globalworth Group.

Sursa foto: zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Școlile de șoferi și examinatorii au intrat în colimatorul prefectului de Argeș

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a anunțat formarea unei comisii mixte, până la sfârșitul săptămânii, pentru verificarea activității școlilor de șoferi și a examinatorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor. În acest sens, astăzi a avut loc, la sediul Insituției Prefectului, o întâlnire între prefectul Emanuel […]
Verificare examene permise auto

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!