(VIDEO) Plecați, domnilor!

Fără nicio jenă, cu microfoanele de ședință deschise și camerele de filmare ațintite asupra lor, primii doi oameni din administrația Piteștiului s-au dedat joi la o bârfă ordinară și un limbaj demn de niște cocalari cocliți și uitați de soartă în suburbiile societății. Viceprimarul liberal Gelu Tofan îi turna în ureche primarului social-democrat Cristian Gentea despre cât de vertiginos se duce dracului PNL-ul în Argeș sub conducerea lui și a lui Miuțescu. Cu o obediență grețoasă și o bucurie fățișă comitea Tofan această „nevinovată” bârfă spre înștiințarea celui care declarativ e adversarul său politic numărul 1.

Totul se întâmpla înainte de debutul ședinței ordinare a Consiliului Local. Erau rezolvate toate problemele orașului și ale piteștenilor și cei doi băieți de cartier aveau timp de una mică. Că de-asta i-am trimis noi acolo, să-și refuleze ei neîmplinirile politico-golănești pe banii noștri. Zeci de mii de piteșteni care au votat PSD și PNL au putut viziona și asculta în direct, chiar de pe pagina Primăriei o vreme, sau în înregistrare cât îi freacă grija de ei pe cei cărora le-au dat mai întâi votul, iar acum le plătesc și salariile.

Domnilor Tofan și Gentea, acel „f… – l în gură” de care v-ați bucurat cu toată nemernicia voastră de câini turbați, nu este doar pentru Apostoliceanu, subiectul bârfei voastre, este pentru noi toți, cei care vă plătim funcțiile, vouă și acoliților voștri. Acel „f… – l în gură” este pentru noi toți laolaltă și pentru fiecare piteștean căruia în acel timp îi puteați rezolva o problemă în loc să vă înnămoliți în apucături de radio șanț. Ăsta este respectul vostru pentru piteșteni și argeșeni, atât sunteți în stare, mai mult de atât nu puteți! Ați dovedit-o joi, deși credeți-ne că nu mai era nevoie, ne conviseserăți deja.

Plecați, domnilor! Nu avem nevoie de voi și de golăniile și mârlăniile voastre! Nu ne sunteți de folos, nu aveți puterea de a fi folositori, nu avem ce face cu voi, ne încurcați viețile, înțelegeți? Plecați domnilor Tofan, și Gentea, ca protagoniști, și Miuțescu și Mînzînă, ca giranți ai primilor doi, din toate funcțiile publice și politice pe care le dețineți, aveți, vă rugăm, decența asta! Plecați ca să aveți tot timpul din lume pentru a f… în gură între voi până vi se va face greață! Plecați, domnilor, ca să nu vă transmitem noi același lucru la alegeri în 2024, trei ani ca azi trec! Plecați, domnilor, aveți decența asta, vă rugăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dacia reprezintă o treime din vânzările Renault

În primele şase luni ale anului, în Europa, au fost vândute nu mai puţin de 181.528 de autoturisme Dacia. Volumul reprezintă o creştere de 16,5% faţă de primul semestru al anului trecut. Totodată, creşterea procentuală a vânzărilor Dacia în Europa este de peste două ori mai mare decât cea a […]
Dacia o treime

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!