Proiect de lege: Angajaţii de la stat nu vor mai putea cumula salariul de bugetar şi pensia

Ministrul muncii, Raluca Turcan, a anunţat că angajaţii de la stat vor avea opţiunea de a se pensiona la 70 de ani, dar nu vor mai putea cumula salariul de la stat şi pensia, conform unui proiect în pregătire.

Raluca Turcan a precizat că proiectul prevede pensie şi opţiunea de a se pensiona la 70 de ani, fie să rămână doar salariat. „Vârsta de pensionare va fi atinsă într-un proiect pe care noi îl pregătim la Ministerul Muncii şi pe care îl vom discuta cu partenerii sociali şi cu toţi cei care vor fi implicaţi. Să existe opţiunea pensionării la 70 de ani şi această opţiune să fie cumulată cu optarea, după vârsta standard de pensionare, între pensie şi salariul la stat”, a spus Raluca Turcan în conferința de presă în care a anunţat recalcularea pensiilor. În urmă cu an, CCR decidea că pensiile pot fi cumulate cu salariul la stat, conform G4media.

3 thoughts on “Proiect de lege: Angajaţii de la stat nu vor mai putea cumula salariul de bugetar şi pensia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Angajat prins beat la serviciu de Elena Lasconi

Aproape că nu trece zi în care Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, să nu mai dezvăluie public câte o „minune” descoperită în primăria pe care o conduce.  Astăzi la amiază Lasconi a anunțat că a găsit la lucru doi angajați ai instituției aflați sub influența alcoolului, unul dintre aceștia […]
Elena Lasconi teste angajați

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!