Încă un pesedist la pușcăriuță, azi Mircea Drăghici

Fostul trezorier al Partidului Social Democrat, Mircea Drăghici, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi de inculpatul Drăghici Mircea Gheorghe împotriva sentinţei penale nr. 414 din data de 15 octombrie 2020 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia penală, în dosarul nr. 1983/1/2019. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă apelantul inculpat Drăghici Mircea Gheorghe la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (3) din Codul de procedură penală, cheltuielile ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Ministerul Public rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru apelantul inculpat, în cuantum de 220 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 1 iulie 2021”, este decizia ÎCCJ.

Mircea Drăghici și-a tras 380 000 de euro din subvenția partidului

Pesedistul a fost acuzat de două fapte de delapidare și de utilizarea subvențiilor acordate unui partid în alte scopuri.

Pe data de 25 iulie 2020, Drăghici a fost trimis în judecată de procurorii DNA. El a fost acuzat că a folosit în interes propriu 380.000 de euro din subvenţiile acordate de Autoritatea Electorală Permanentă. Mircea Drăghici a fost condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare, dar a atacat sentința cu apel. Joi, fostul trezorier al PSD a pierdut definitiv procesul la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pesedistul a fost predat azi spre încarcerare Penitenciarului Miovenide polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș – Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Mircea Drăghici a fost subprefect de Argeș în timpul guvernării lui Adrian Năstase și parlamentar cu mai multe mandate.

2 thoughts on “Încă un pesedist la pușcăriuță, azi Mircea Drăghici

    1. O familie minunata.Doi condamnati penal.Ea cu suspendare el cu executare.
      La PUȘCĂRIE acolo este locul acestui pervers nenorocit . Se combinase cu o zdreanta in Parlament…sa vezi ce urmează ca-i aia borțoasa! Un vagabond ordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

JYSK și-a deschis un nou magazin în Vivo! Pitești

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România prin deschiderea unui nou magazin, în Piteşti. JYSK ajunge astfel la o reţea de 101 de unităţi, după 14 ani de la intrarea companiei pe piaţa locală. Noul magazin, cu o suprafaţă totală de 1.400 mp, este […]
JYSK

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!